Minimalistiske web design teknikker

Minimalisme er et veldig interessant tema fordi det er ideen om at mindre er faktisk mer. Designere tenker ofte på hvordan man kan trimme ned overflødig kode og andre forstyrrende elemeneter fra nettsiden. Ideèn om minimalistisk webdesign er absolutt ikke helt ny, men teknikker og egenskaper tilpasses og endrer seg fra år til år.

Det har i tillegg vært mange trender sammen med responsivt web design som har banet vei for en ny minimalistisk stil. Minimalistiske designere er i stand til å fokusere nå på vakre grensesnitt, navigasjon, og innholdet vises. Den moderne æra av databehandling og nettlesere har koblet til Internett sammen som aldri før. Jeg håper disse ideene vil gi minst noen verdi for webdesignere som er interessert i minimalistiske teknikker.

Minimalisme er et veldig interessant tema fordi det er ideen om at mindre er faktisk mer. Designere er ofte tenker på hvordan å trimme ned overflødig fett av nettstedet oppsett. Denne ideen om minimalistisk design er absolutt ikke helt ny, men egenskapene er tilpasset for år.

I tillegg har det vært mange rykkende trender sammen med responsiv design som har banet vei for en ny minimalistisk stil. Minimalistiske designere er i stand til å fokusere nå på vakre grensesnitt, navigasjon, og innholdet vises. Den moderne æra av databehandling og nettlesere har koblet til Internett sammen som aldri før. Jeg håper disse ideene vil gi minst noen verdi for webdesignere som er interessert i minimalistiske teknikker.

Reduser Ubetydelig Elementer

Jeg føler at å designe en layout handler om å holde fokus på de viktigste «idé», samtidig som den gir navigasjons- og alternative metoder for å flytte om nettstedet. Problemet er hvordan det hovedinnhold kunne angår videoer, bildegallerier, blogginnlegg, nesten hva som helst.

Prosjektet Fedena åpen kildekode – programvareutvikling

Men det du bør legge merke til med en gang er hvordan deres nettsted bare virker. Du kan gå til hjemmesiden og enkelt finne informasjonen du leter etter. Og enda mer interessant, er hver webapp perfekt tilpasset for å kjøre på deres hjemmeside tema. Uansett om du er på bloggen, forum, eller et annet alternativ siden det hele ser uniform.
Big Synlig Block Content

Typiske oppsett i denne stilen bruker ikke mange flashy grafikk eller bannere. Bakgrunnen er ofte en nyanse eller mønster, og det er ikke alltid skillelinjene mellom sidedeler. Ved hjelp av store blokker av innhold er en sikker måte å vekke oppmerksomhet hvor som helst på siden.

Eksempel på haik Avanian portefølje er fantastisk for denne eksakte formålet. Når første landing på siden er det klart hvordan navigasjons fungerer og hvordan du skal gå gjennom sin portefølje bibliotek. Hver blokk er faktisk en link som fører til et internt prosjekt side med mer info.

Haik Avanian web digital design portefølje

Web designet er veldig vennlige og innbydende for brukerne. Dette er den type design følelser du ønsker å legge bak seg med minimalistiske oppsett. Du vil finne de beste eksemplene i porteføljene, men du kan bruke disse trendene på bokstavelig talt alle typer nettsted. Startups, sosiale nettverk, bedrifter, e-handel butikker, listen går videre og videre.

W + K Tokyo Japan design byrå verdensomspennende nettstedet layout

Hvis jeg kunne peke ut en mer utmerket eksempel W + K Tokyo nettside. Deres opprinnelige design fokuserer på blokken innhold rundt tekst og overskrifter. Men hvis du besøker porteføljen fungerer siden du vil plukke opp på blokken innhold temaet enda sterkere. Denne metoden fungerer så bra fordi hver brikke ser organisert og satt på plass. Definitivt prøve ut noen andre lignende løsninger i prosjektene for å se om noe føles riktig.
Innhold over White Space

Dette er en teori som ikke har noen objektiv løsning, som designtrender endring basert på prosjekt behov. Men jeg ønsker ikke å si at minimalistisk design er ikke om til slutt å fjerne så mye innhold som mulig. Masse hvite området er bra, men det er ikke nødvendig.

Jeg tenker på designbyråer som Appex som har skapt en minimalistisk layout kombinert med store blokker av rulling innhold. De bruker en fast header verktøylinje som blar sammen ned nettsiden. Ikke uvanlig, og faktisk fungerer veldig bra for å holde resten av oppsettet ditt rent.

Appex hjemmeside studio design byrå utenlandsk minimal

Men deres design bruker også horisontale blokker som jeg elsker. Disse er nyttige for å skille viktige objekter i websiden din, for eksempel oppføringer portefølje eller bruker attester. De horisontale blokker kan skilles gjennom grenser eller bakgrunnsfarger. Men ofte kan du bare la dem være i fred til flommer nedover siden pent.

Web design

Det er plass til tomrom i argumentet, som for mye innhold alt sammen er vanskelig å lese. Utforme en super detaljert nettside layout som Appex krever en felles balanse. Ikke alle kan finne denne naturlige balansen – men ikke vær redd for å prøve! Minimalisme er en av de største designteknikker for å praktisere brukergrensesnittet / erfaring ferdigheter på nettet. Bygg en layout som folk ønsker å bruke og innholdet vil selge seg selv nesten organisk.
Mini Showcase

Det er vanskelig å få opp minimal webdesign uten å tilby noen få eksempler. Jeg har alltid vært en fan av nakne minimal webdesign, og min interesse har bare vokst med årene. Jeg føler at mange brukergrensesnitt designere følg denne samme bane.

Å pakke opp hele artikkelen jeg har satt sammen en liten presentasjon av minimalistiske web design. Disse nettstedene skal fungere som inspirasjon der designere kan finne gode ideer grensesnitt. Minimalisme handler om å forbedre brukeropplevelsen med mindre rot og mer fokus på innhold. Ha dette i bakhodet når du lese noen av elementene i galleriet nedenfor.