Folks oppfatning av salg av bildeler online

Hva er folks inntrykk i forhold til salg av bildeler online? Det er flere og flere som benytter seg av muligheten for å få bildeler sendt hjem i posten. Hva er grunnen?

Kan man spare noe på å kjøpe bildeler online

Kan man spare noe på å kjøpe bildeler online? De som har forsøkt sier at de kan spare en god del. For eksempel har en del bildeler vært ganske dyre i Norge. Vi har ikke hatt mange leverandører av deler og de har kunnet styre prisene som de vil. Deler som sjeldent bestilles har gjerne importørene tatt seg godt betalt for å ta inn til landet. Dermed har disse delene blitt ganske dyre for forbrukerne.

Det har ikke funnets mange leverandører av delene, og dermed har man blitt tvunget til å kjøpe deler som har vært temmelig kostbare. Å forsøke å importere deler selv, har for de fleste vært utenkelig.

Hva er grunnen til at online salg er lønnsomt

Hva er grunnen til at online salg av bildeler er lønnsomt? Folks inntrykk er at det spesielt er penger å spare på deler som til nå har vært ganske dyre i Norge. Disse delene kan nå produseres i lavkostland til en lavere pris, og blir da solgt en god del billigere enn hva vi har vært vant til.

Når verden blir mindre ved at vi kan bestille deler fra hvor som helst, vil lavkostland ha en stor fordel i forhold til pris. I tillegg blir markedet større enn det til nå har vært i lille Norge, og man behøver ikke den samme marginen for å få en fortjeneste.

Folks inntrykk av handel av bildeler på nett er at det er gode penger å spare. Dermed benytter flere og flere seg av alternativene på nett. Lavkostlandene får nå en god mulighet til å utvide sitt marked også til Norge, noe som gjør delene enda billigere hos oss.